ИБРАНДИНК ООД

Нашата дейност е ориентирана във външната реклама чрез дигитални екрани (DOOH) Digital out-of-home медия. Притежаваме и управляваме мрежа от 100% външни дигитални екрани за комуникация на територията на България. Разполагаме с 51 екрана разположени в 17 града на България. Всички дигитални екрани са разположени в централните части на градовете за покриване на максимален човекопоток.

Ако желаете да информирате и забавлявате вашите целеви аудитории, да рекламирате чрез визуален и интерактивно ангажиран начин, нашите дигитални екрани за комуникация може да се окажат правилното решение за вас. Ако търсите естетика, надеждност и висока производителност на излъчване на дигиталното съдържание, Ибрандинк ООД може да ви предложи избор от екрани и локации. Ибрандинк ООД е член на: АДВР - Асоциация Дигитална Външна Реклама.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Стремиме се да предлагаме ангажираност на потребителите чрез нашите съоръжения не просто реклама. Постоянно сме в търсене на нови идеи, които да предизвикат интерес в потребителите, а от там и нашите партньори да са доволни

КАК МИСЛИМЕ

Иновациите са заложени в основата на нашия бизнес, тъй като се движиме в посока променящ се свят, това трансформира нашия начин на мислене, както и нашата работа.

0
Населени Места
0 +
Дигитални Екрани
0 +
Рекламни Кампании
0
Доволни Клиента

ЕКСПЕРТИ В ДИГИТАЛНА ВЪНШНА РЕКЛАМА

Предлагаме мрежа от дигитални външни екрани за комуникация

LED Екрани
0%
LED Сит Лайт
0%
LCD Сити Лайт
0%